Vacatures bij Boers Advocaten
hoek

Vacatures

 

VACATURE ADVOCAAT-MEDEWERKER

Wij zoeken een nieuwe collega! Download de vacature hier.

 

DOORLOPENDE VACATURE STUDENT-STAGE

Kennis maken? Kom stage lopen bij Boers Advocaten!

 

Wie we zijn

Boers Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in Veenendaal, in het midden van het land. Ons team bestaat uit advocaten, een bewindvoerder WSNP en ondersteunende medewerkers. Binnen ons kantoor bestaat een informele sfeer en staat de deur nagenoeg altijd open voor elkaar.

Wij zijn actief in de civiele praktijk, waarin wij zowel grote ondernemingen, MKB-ers, als particulieren bijstaan. Onze advocaten zijn allen specialist op een bepaald gebied. Specialisme betekent echter niet dat het recht op zichzelf staat. Het draait uiteindelijk om het belang van de cliënt. Dat belang verliezen wij niet uit het oog.

Wat je kunt verwachten

Een student-stage is een uitstekende manier om kennis te maken met de advocatuur. Gedurende een periode van twee of drie maanden leer je alle facetten van de advocatuur kennen. Ook is een student-stage een mooie kans om kennis te maken met het team van Boers Advocaten en om te ontdekken of ons kantoor bij jou past.

Onze medewerkers werken voornamelijk zelfstandig, maar vaak werken we ook in teamverband, bijvoorbeeld bij de afwikkeling van (grote) faillissementen en surseances. Dit laatste betekent ook dat je niet alleen achter je bureau zit, maar ook geregeld “buiten komt”. Als student-stagiair zullen je werkzaamheden onder meer bestaan uit het schrijven van memo’s, het voorbereiden van processtukken en het doen van literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Daarnaast zul je ook besprekingen en zittingen bijwonen.

Wie we zoeken

Ben jij een derde- of vierdejaars WO rechtenstudent en herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan is een student-stage bij Boers Advocaten misschien wel iets voor jou! Ben jij:

  • Een initiatiefnemer
  • Leergierig
  • Een doorzetter
  • Met een gezonde dosis humor

En lijkt een stage bij Boers Advocaten jou interessant? Stuur ons dan jouw cv, cijferlijsten en motivatiebrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 0318 – 52 24 04.

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.