Faillissementsverslagen Boers Advocaten
hoek

Incasso

Door de incasso van uw vorderingen uit handen te geven wordt u veel tijd, ergernis en kosten bespaard. Een brief van een advocaat is voor de meeste debiteuren al voldoende reden om direct tot betaling over te gaan, zo leert de ervaring.

Wanneer de vordering snel wordt geïncasseerd, brengen wij onze kosten bij uw debiteur in rekening. Zo zijn er voor u geen kosten verbonden aan het incassotraject. Indien er toch een procedure wordt gestart, overleggen wij uiteraard vooraf over de hieraan verbonden uitgaven. Helder en transparant: verrassingen zijn er niet bij.

Boers Advocaten is aangesloten bij de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA), waar uitsluitend advocaten lid van zijn die zich bezig houden met de incassopraktijk. Strikte opleidingseisen en volledig op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving behoren tot de voorwaarden. Ondernemers en particulieren zijn voor de incasso van vorderingen bij ons dus aan het juiste adres. Of het slechts gaat om een enkele vordering of een compleet debiteurenbestand.

Voor meer informatie over de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten kunt u terecht op www.via-incasso.nl

Kosten

Informatie over onze Incasso tarieven vindt u hier.

 

Hoe wenst u dat we contact opnemen?

Voor het verzenden a.u.b. ons veiligheidscaptcha aanvinken.
Bedankt.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.