Faillissementsverslagen Boers Advocaten
hoek

Incasso

Wanneer kom ik in aanraking met incasso?

U als ondernemer doet uw best om hoge kwaliteit diensten of producten te leveren. Als de betaling dan op zich laat wachten, levert dat irritatie op of nog vervelender: liquiditeitsproblemen. Door de incasso van uw vorderingen uit handen te geven, bespaart u veel tijd en ergernis. In het incassotraject zijn er verschillende mogelijkheden. Vaak beginnen we met de buitengerechtelijke mogelijkheden. Levert dit geen resultaat op? Dan kunnen we via de rechter betaling afdwingen.

Hoe helpt een advocaat mij bij incasso?

Onze advocaten adviseren u hoe u uw debiteuren kunt laten betalen. Vervolgens bespreken we de juridische stappen die we kunnen nemen om te zorgen dat u uw geld krijgt. Een brief van een advocaat is voor de meeste debiteuren al voldoende reden om direct tot betaling over te gaan, zo leert de ervaring. Wanneer dit toch geen resultaat geeft, nemen we juridische stappen en starten voor u een procedure.

Wat kost juridische hulp voor incasso?

Wanneer de vordering snel wordt geïncasseerd, brengen wij onze incassokosten bij uw debiteur in rekening. Zo zijn er voor u minimale kosten verbonden aan het incassotraject. Wordt er toch een procedure gestart? Dan overleggen wij uiteraard vooraf over de hieraan verbonden uitgaven. Helder en transparant: verrassingen zijn er niet bij.

Informatie over onze incassotarieven vindt u hier.

Gespecialiseerd in incasso

Uw incasso uit handen geven aan een gespecialiseerd advocaat? Neem contact met ons op.

VIA incasso

Boers Advocaten is aangesloten bij de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA), waar uitsluitend advocaten lid van zijn die zich bezig houden met de incassopraktijk. Het is een voorwaarde om volledig op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving. Ook stelt VIA strikte eisen aan de genoten opleidingen. Ondernemers en particulieren zijn voor de incasso van vorderingen bij ons dus aan het juiste adres. Of het slechts gaat om een enkele vordering of een compleet debiteurenbestand.

Voor meer informatie over de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten kunt u terecht op www.via-incasso.nl.

 

Hoe wenst u dat we contact opnemen?

Voor het verzenden a.u.b. ons veiligheidscaptcha aanvinken.
Bedankt.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.