Boers Advocaten
hoek

Letselschade publicaties

Onze advocaten publiceren regelmatig. In tijdschriften, kranten, nieuwsbrieven, gespecialiseerde bladen of zelfs in boekvorm.
Publicaties over letselschade vindt u hieronder.
 

Verruiming vrije advocaatkeuze bij rechtsbijstandverzekeringen

Een groot deel van de Nederlanders heeft een rechtsbijstandverzekering, waar zij zich toe kunnen wenden als ze onverhoopt een juridisch conflict krijgen. Een vraag die dan regelmatig speelt is of de verzekerde vrij is om onder de polis een eigen advocaat te kiezen of dat de verzekeraar bepaalt wie de zaak behandelt. Vaak gebeurt dit dan door juristen die bij hen in dienst zijn en die doorgaans geen advocaat zijn.

Lees meer...

Aantal verkeersdoden gestegen in 2015

In 2015 zijn 621 mensen omgekomen in het verkeer. Dit zijn er 51 meer dan in 2014. Toen vielen er 570 dodelijke verkeersslachtoffers. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Rijkswaterstaat, onderdeel van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Lees meer...

Nieuwe Richtlijn Overlijdensschade

Per 12 februari 2015 is een nieuwe richtlijn vastgesteld door de Letselschade Raad, die naar verwachting een positieve bijdrage zal leveren aan de afwikkeling van overlijdensschades.

Lees meer...

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.