Publicaties Boers Advocaten
hoek

Huurrecht in Praktijk

In Tijdschrift Huurrecht in Praktijk nummer 3, mei 2018 / SDU heeft Louis de Boef een artikel geschreven “Wanprestatie van de curator tijdens de boedelperiode”.

U kunt het artikel hier downloaden.

In het artikel bespreekt hij ondermeer het arrest van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden 14 maart 2017 (zie pagina 4 onderaan). Vermeldwaardig is dat één van de betrokken partijen in die zaak in cassatie is gegaan bij de Hoge Raad. De Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad heeft op 22 juni 2018 een conclusie genomen (een advies aan de Hoge Raad). In die conclusie heeft de Advocaat-Generaal ondermeer delen uit dit artikel besproken.

De Hoge Raad heeft op 9 november 2018 arrest gewezen en de curator in het ongelijk gesteld. Deze uitspraak heeft aanleiding gegeven voor veel publicaties. Zowel op het terrein van het insolventierecht als het huurrecht.

Indien u nadere informatie wenst kunt u contact opnemen met mr. Louis de Boef via telefoonnummer 0318 - 52 24 04 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.