Boers Advocaten
hoek

Nieuwsbericht faillissement Hotelkamerveiling B.V.

Hieronder treft u een bericht van de curator inzake het op vrijdag 8 oktober jl. uitgesproken faillissement van Hotelkamerveiling B.V.

 

Gewaardeerde gebruiker van Hotelkamerveiling.nl,

Hierbij deel ik u mee dat de rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht, op vrijdag 8 oktober jl. het faillissement heeft uitgesproken van Hotelkamerveiling.nl met aanstelling van ondergetekende tot curator.

De veranderde markt als gevolg van de Corona-pandemie heeft Hotelkamerveiling.nl hard geraakt, waardoor een faillissement onvermijdelijk is geworden. Hotelkamerveiling.nl betreurt dit ten zeerste en bedankt u als gebruiker voor het gebruikmaken van het platform.

Als curator zal ik er zorg voor dragen dat iedereen met een nog geldige voucher/couponcode een vordering kan indienen in het faillissement. Mocht u nog een geldige voucher/couponcode in bezit hebben, dan kunt u uw vordering indienen via de website www.crediteurenlijst.nl.

Omdat het faillissement zeer recent is uitgesproken, is het op dit moment nog niet mogelijk om informatie te verschaffen over de afwikkeling hiervan en de eventuele uitdeling aan de schuldeisers. Zodra dit mogelijk is, zal hierover informatie worden verstrekt op de website van ons kantoor (www.boersadvocaten.nl) en in de openbare faillissementsverslagen die u kunt inzien via het centraal insolventieregister op www.rechtspraak.nl.

Vanwege het grote aantal schuldeisers en belanghebbenden is het voor ons kantoor helaas niet mogelijk om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden. Wel kunt u een mailbericht sturen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houdt u er wel rekening mee dat de beantwoording hiervan enige tijd op zich zal laten wachten.

Met vriendelijke groet,

T.F. (Erick) Quaars
curator

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.