Publicaties Boers Advocaten
hoek

Archief publicaties

Hieronder treft u aan een overzicht publicaties die door ons zijn opgesteld. Aangezien deze niet meer "up-to-date" zijn, zijn deze door ons gearchiveerd. Indien het onderwerp uw bijzondere belangstelling heeft, kunt u contact met ons opnemen.
 

Risico’s van een turbo-liquidatie

Regelmatig komt het voor dat een ondernemer (één van) zijn vennootschap(pen) wenst te beëindigen. Voor het beëindigen van een vennootschap is echter alleen het sluiten van de deuren niet voldoende. Alle activa van de vennootschap moeten worden verdeeld, schuldeisers moeten worden voldaan en eventuele resterende baten moeten worden uitgekeerd aan de gerechtigde(n). Maar wat nu wanneer de onderneming geen baten heeft?

Lees meer...

De onbevoegde medewerker

Kan een office-manager die formeel niet bevoegd is een BV te vertegenwoordigen, toch namens de BV een rechtsgeldige overeenkomst sluiten? Of, anders benaderd, kan je als directeur/eigenaar van een BV nog van een overeenkomst af die je office-manager onbevoegd heeft gesloten?

Lees meer...

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.