Bedrijfsprofiel en Avondopenstelling: Boers Advocaten
hoek

Acht advocaten, ruim 150 jaar gezamenlijke ervaring

Een juridisch probleem is vervelend, tijdrovend en komt nooit gelegen. Maar wat als u er zelf niet meer uitkomt en het knelpunt écht onder de huid gaat zitten? In dat geval is er behoefte aan juridische daadkracht: een partner die onvoorwaardelijk partij kiest. Een luisterend oor en iemand voor wie de wet geen geheimen kent. Maar vooral, een medespeler die met een flinke dosis inzet uw zaak tot een goed einde brengt.

Bij Boers Advocaten staan acht advocaten, met samen 150 jaar ervaring, klaar om u bij te staan. Al ruim dertig jaar combineren wij kennis, passie en openheid op een manier waar onze cliënten de vruchten van plukken. Wij zijn op verschillende rechtsgebieden actief, maar benaderen ieder werkterrein écht als specialisme. Maar ook met aandacht voor de cliënt: betrokken, to the point en glashelder.

Wij weten wat gevraagd wordt om uw probleem op te lossen

Onze specialisten staan zowel particuliere als zakelijke cliënten bij en adviseren over uiteenlopende juridische zaken. Indien nodig wordt er geprocedeerd, maar het uitgangspunt luidt: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Een rechtszaak winnen klinkt aantrekkelijk, maar een tijdrovende en kostbare procedure is niet altijd noodzakelijk. Wilt u in een vroegtijdig stadium conflicten voorkomen? Wij bieden u een betrokken advocaat en de gewenste juridische begeleiding.

Wij geloven oprecht in het continu vergroten van kennis en expertise; een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Relevante specialisatieopleidingen worden door al onze advocaten gevolgd, met waardevolle publicaties en gastcolleges tot gevolg. Onze cliënten worden dan ook op hoog niveau bijgestaan door advocaten die hun vak verstaan. Deskundigen die op doortastende wijze al uw juridische problemen aanpakken en oplossen.

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.