Blog en nieuwste meldingen van Boers Advocaten
hoek

Blog Mediation

Gewijzigde omstandigheden door het coronavirus: over de invloed van het virus op alimentatie

Door de problemen rond het coronavirus zullen veel mensen er financieel minder goed voor komen te staan. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook langduriger. Mogelijk raakt u in de problemen met de betaling van uw alimentatie. Of wellicht heeft u door de gewijzigde omstandigheden juist meer alimentatie nodig. Een daling van het inkomen, of verlies van uw werk of baan, kan impact hebben op de mogelijkheid tot betaling van alimentatie of juist op de noodzaak tot het ontvangen van meer alimentatie. In deze blog wordt nader besproken wat u in zo’n geval kunt doen. 

Lees meer...

Samen uw scheiding regelen? Kies voor mediation!

Het familierecht is dusdanig complex dat (ex-)partners er verstandig aan doen om zich bij te laten staan door een deskundige op dit gebied. Op die manier kunnen partijen zo veel mogelijk samen tot een respectvolle afwikkeling van hun scheiding komen. Partijen kunnen ieder hun eigen advocaat in de arm nemen, maar zij kunnen ook kiezen voor mediation. In veel gevallen kan mediation sneller tot oplossingen leiden en tot betere afspraken. 

Lees meer...

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.