Blog en nieuwste meldingen van Boers Advocaten
hoek

Dag van de Scheiding 2020

Vandaag vindt alweer de tiende editie van de ‘Dag van de Scheiding’ plaats. Op deze dag wordt door de vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten (ook wel de vFAS) extra aandacht gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij een scheiding.

Uit cijfers van het CBS blijkt dat één op de drie huwelijken eindigt door een echtscheiding. De vFAS - en de daarbij aangesloten specialisten - hebben als doel om het proces rondom scheidingen te verbeteren, zodat (ex-)partners respectvol uit elkaar gaan. Deskundige begeleiding is daarbij van groot belang.

Vandaag kunt u via een live chat anoniem vragen stellen over scheiden aan de advocaat-mediators van de vFAS. Ook mr. Carien Snouckaert, echtscheidingsadvocaat en mediator en lid van de vFAS, zal hieraan deelnemen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.dagvandescheiding.nl. U kunt ook contact opnemen met één van onze specialisten via 0318 – 52 24 04 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.