Blog en nieuwste meldingen van Boers Advocaten
hoek

Echtscheiding met kinderen: Villa Pinedo!

Jaarlijks krijgen ongeveer 70.000 kinderen in Nederland te maken met een scheiding.

Belangrijk is stil te staan bij de gedachten en gevoelens van deze kinderen. Villa Pinedo probeert samen met jongeren volwassenen bewust te maken wat er in het hoofd en in het hart van hun kinderen omgaat tijdens het scheidingsproces. Villa Pinedo heeft bijzondere “open brieven” opgesteld voor kinderen, ouders, familieleden en leraren, die te maken hebben met een echtscheiding. Ze bieden een online cursus aan om ouders te helpen hun kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen te loodsen. Kinderen van gescheiden ouders voelen zich wel eens alleen, boos, verdrietig of onbegrepen. Villa Pinedo heeft een programma waarbij zij kinderen tussen de 12 en 24 jaar, die gescheiden ouders hebben, koppelen aan een buddy. Met de buddy kunnen ze via een speciale App ervaringen uitwisselen over de scheiding.

Kijk voor meer informatie op Villa Pinedo en Kids Rights

Heeft u andere vragen omtrent familierecht of echtscheiding?

Neem dan contact op met mr. Carien Snouckaert van Schauburg-Buchwaldt op telefoonnummer 0318 - 52 24 04 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.