Blog en nieuwste meldingen van Boers Advocaten
hoek

Dag van de scheiding: 9 september 2016

Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding op vrijdag 9 september 2016 plaats.

Wilt u meer weten over echtscheiden? Of een gratis scheidingscheck laten uitvoeren? Bezoek dan ons kantoor tijdens de Avond van de Scheiding op donderdag 8 september 2016 tussen 19.00 en 21.00 uur of tijdens de Dag van de Scheiding op vrijdag 9 september 2016 tussen 9.00 en 15.00 uur.

De scheidingscheck die u tijdens de Avond en Dag van de Scheiding kunt laten uitvoeren, biedt inzicht in keuzes die u maakt in specifieke scheidingssituaties. Ook krijgt u dankzij de check en het advies een beter besef van de gevolgen van bepaalde beslissingen ten tijde van scheiding.

Tijdens het vrijblijvende bezoek krijgt u bovendien de mogelijkheid om informatie in te winnen over scheiden, denk aan informatie over het ouderschapsplan en meer.

Heeft u vragen over het bovenstaande neemt u dan contact op met: mr. C.J.A. Snouckaert of mr. M.C. Evertse op het telefoonnummer 0318 - 52 24 04. Zij zijn u graag van dienst.

meer info over de avond van de scheiding vindt u hier

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.