Blog en nieuwste meldingen van Boers Advocaten
hoek

Gratis Scheidingscheck

Dag van de scheiding: 12 september 2014

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Voor vFAS was dit de aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen: de ‘Dag van de Scheiding’. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Vanaf 2010 wordt de Dag van de Scheiding georganiseerd.

Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding op vrijdag 12 september 2014 plaats.

Wilt u meer weten over echtscheiden? Of een gratis scheidingscheck laten uitvoeren? Bezoek dan tijdens de Dag van de Scheiding Boers Advocaten, gevestigd in Veenendaal aan de Vendelier 4 tussen 9.00 en 15.00 uur. U kunt op afspraak ook gebruik maken van ons kosteloos informatiespreekuur, dat iedere woensdag vanaf 17.30 tot 20.30 uur wordt gehouden.

De scheidingscheck die u tijdens de Dag van de Scheiding kunt laten uitvoeren, biedt inzicht in keuzes die u maakt in specifieke scheidingssituaties. Ook krijgt u dankzij de check en het advies een beter besef van de gevolgen van bepaalde beslissingen ten tijde van scheiding. Tijdens het vrijblijvende bezoek krijgt u bovendien de mogelijkheid om informatie in te winnen over scheiden, denk aan informatie over het ouderschapsplan en meer.

Heeft u vragen over het bovenstaande neemt u dan contact op met:

mr. C.J.A. Snouckaert, lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (VFAS) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN),

op het telefoonnummer 0318 - 52 24 04.

Zij is u graag van dienst.

Boers Advocaten bij Twitter
Boers Advocaten bij LinkedIn
Boers Advocaten bij Facebook
Schrijf ons een bericht.

Boers Advocaten gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.Niet akkoord? Klik hier voor meer informatie.